Aquest setembre de 2010 ha nascut un nou butlletí dedicat al turisme sostenible a Catalunya on segurament ens ajudarà a tots a trobar més fàcilment recursos per a les nostres escapades. Per accedir-hi tan sols heu de tenir connexió a internet, fer un clic a l’enllaç i a rebuscar! http://www.ecoturcat.cat/

Per exemple, us podeu dirigir a la columna de l’esquerra i clicar a Activitats Ecoturístiques, en aquest apartat trobareu un llistat d’aficions que es poden combinar amb el turisme, per exemple, el turisme eqüestre, l’observació d’animals…  Si cliqueu a la vostra preferència us sortiran enllaços d’emplaçaments on es realitzen aquestes activitats.

A més aprofito per donar-vos uns quants enllaços que poden ser interessants pels qui posen en pràctica aquest tipus de turisme:

Els parcs de Catalunya gestionats per la generalitat ofereixen a molts visitants activitats de caire cultural i naturalístic, sobretot els caps de setmana, tan per famílies, com per coneixedors de botànica, … Normalment són passejades curtes que ens permeten aprendre més del nostre entorn natural. Aquestes activitats es poden consultar a la web: http://www.gencat.cat/parcs

Per altra banda, i pels amants de l’ornitologia, també existeix la guia de turisme ornitològic, que permet fer ambdues aficions alhora!

I fins aquí els recursos per avui, espero que en algun futur ens puguin ser útils.