Butlletí d’ecoturisme a Catalunya i més webs

Aquest setembre de 2010 ha nascut un nou butlletí dedicat al turisme sostenible a Catalunya on segurament ens ajudarà a tots a trobar més fàcilment recursos per a les nostres escapades. Per accedir-hi tan sols heu de tenir connexió a internet, fer un clic a l’enllaç i a rebuscar! http://www.ecoturcat.cat/

Per exemple, us podeu dirigir a la columna de l’esquerra i clicar a Activitats Ecoturístiques, en aquest apartat trobareu un llistat d’aficions que es poden combinar amb el turisme, per exemple, el turisme eqüestre, l’observació d’animals…  Si cliqueu a la vostra preferència us sortiran enllaços d’emplaçaments on es realitzen aquestes activitats.

A més aprofito per donar-vos uns quants enllaços que poden ser interessants pels qui posen en pràctica aquest tipus de turisme:

Els parcs de Catalunya gestionats per la generalitat ofereixen a molts visitants activitats de caire cultural i naturalístic, sobretot els caps de setmana, tan per famílies, com per coneixedors de botànica, … Normalment són passejades curtes que ens permeten aprendre més del nostre entorn natural. Aquestes activitats es poden consultar a la web: http://www.gencat.cat/parcs

Per altra banda, i pels amants de l’ornitologia, també existeix la guia de turisme ornitològic, que permet fer ambdues aficions alhora!

I fins aquí els recursos per avui, espero que en algun futur ens puguin ser útils.

Anuncis

One response to “Butlletí d’ecoturisme a Catalunya i més webs

  1. Merci per compartir la informació, no coneixia el web, em resultarà força útil per fer alguna escapadeta cap els Ports!!

    Salut!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s