Busca Ciència

Us presento un blog amb ja edat i experiència sobre aspectes relacionats amb la ciència, la salut i el medi ambient. Hi ha una àmplia agenda que s’actualitza freqüentment d’activitats per a totes les edats i sobre temes relacionats amb la ciència. Des de xerrades, visites a museus, exposicions especials, actes, fins a tallers infantils i familiars.

En quan a la relació amb aquest blog és interessant l’apartat dedicat als parcs de Catalunya els quals oferten cada mes un ventall d’activitats relacionades amb la fauna i la flora del nostre territori. Des de tallers i activitats com l’anellament d’ocells fins a petites excursions amb guia per descobrir les peculiaritats de la natura que ens envolta són algunes de les activitats que en podreu gaudir.

http://buscacienciacat.wordpress.com/els-parcs/

Espero que us sigui de profit i que compartiu amb la resta de visitants del blog la vostra experiència en les activitats!

Anuncis

2 responses to “Busca Ciència

  1. He fet una ullada al blog i és prou interessant, queda apuntat per a properes visites.

    Salut!!

  2. És tota una font d’informació!!! És impressionant la quantitat d’enllaços a diferents entitats, associacions, etc. que té. Una pàgina a tenir mooooolt en compte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s