Segon cameo del blog sobre l’experiència a la Caminada Popular de la Ronda Vallesana:

El passat diumenge 24 d’octubre es va celebrar novament la Ronda Vallesana, organitzada per l’UES (Unió Excursionista de Sabadell) cada any. Esperem aquest dia per apuntar-nos, és com una tradició a més d’una excusa per retrobar-nos amb amics que veiem poc.

Enguany l’excursió s’ha fet a Terrassa pel parc natural de Sant Llorenç del Munt, a mi aquesta zona m’encanta, pel tipus d’orografia: les roques de granit barrejades amb la vegetació. No t’has de preocupar per res més que seguir el munt de senyals grocs que posa l’organització. Fa anys es pagava l’excursió i et donaven un avituallament de beguda, un objecte de record que no servia per a res, el llibret de la zona i una medalla, però en les darreres edicions donen un tros de coca i xocolata a la sortida, més beguda en els controls de pas, un entrepà de botifarra i enguany un iogurt a l’arribada, a més del llibret i la medalla de record: prou bé.

Això si, no sé el per què aquestes rondes s’han massificat en excés, hi ha problemes per l’aparcament i quan passem per corriols s’ha de fer caravana, quedem encallats més estones de les desitjades, potser és la nota negativa de les rondes.