Benvolguts bloggaires,

Sembla que el fet d’estar de vacances i la necessitat d’oxigenar-se és directament proporcional al fet de no estar davant de l’ordinador i per això els blogs baixen d’activitat. Això és bo si es gaudeix d’un bon ambient d’estiu!

He aprofitat que he tornat al món virtual per informar-vos d’un projecte engegat per Recerca en acció ja a l’any 2009. En aquest projecte diferents científics, divulgadors i investigadors proposen destins per a les vacances que estan plens de ciència. I no només entenent com a Ciència, la banda de la biologia i la geologia, sinó també de les arts i les humanitats així com la història. D’aquesta manera es pot anar de vacances, a fer turisme, a oxigenar-se i desconnectar, però també a aprendre.

Hi ha recollides més de 50 propostes, així que  a aquestes alçades crec que ja n’hi ha més que suficients per cobrir tots els gustos i possibilitats. Algunes m’han semblat molt interessants.

Així que si teniu uns dies lliures (algunes escapades tan sols necessiten d’un dia) i no sabeu ben bé què fer aquí us deixo el link per a que investigueu!

http://www.recercaenaccio.cat/agaur_reac/AppJava/ca/projecte/090715-fes-turisme-cien.jsp

Bon estiu!