El blog fa un any!

Ja hem fet un anyet!!!!

Aquest blog va començar sent un descriptor de senders de Catalunya, i ara, a banda de trobar cròniques de senders, s’hi poden trobar altres idees i recursos per fer alguna escapada, alguna més breu que altres, per gaudir de la natura i els indrets plens de cultura i història. Amb alguns mesos de més activitats que altres, és un blog no gaire regular i actiu, però que poc a poc es va omplint de bons i diversos recursos pels amants del senderisme i de les escapades a espais naturals allunyats de les grans ciutats. Veurem com avança la trajectòria durant el següent any, però de moment us puc avançar que hi ha molts posts preparats de cròniques de viatges (poc senderisme, ha fet massa calor).

Durant aquest any el blog, Aficionats als senders, ha rebut 2287 visites, unes 6 visites diàries. El dia que es van rebre més visites va ser el 15 de juliol en el qual es van rebre 47 visites, molt allunyat a la normalitat del blog, que com a màxim n’havia tingut unes 20 els dies de més visites; suposo que aquell dia tothom es va posar d’acord per muntar les seves vacances via internet!

En total s’han redactat 34 posts, dels quals 13 són estrictament senders o rutes amb descripció del recorregut, temps, i altres dades d’interès per l’excursionista que pot seguir la descripció com a guia in situ. D’aquests 34 posts, 4 són cameos (tots del mateix col·laborador) i es preveu continuar amb aquesta col·laboració durant el proper any. Els posts preferits pels lectors són els relacionats amb Montserrat, el qual ha rebut 150 visites en tot l’any, un dels símbols més importants de l’excursionisme, encara que sigui per origen del peregrinatge, i un dels llocs més emblemàtics a Catalunya per la seva morfologia.

No és gaire, però per mi ja és un començament d’una eina que pot ser útil pels aficionats a aquest camp.

Per celebrar aquest esdeveniment, i com no havia de ser d’una altra manera, proposo fer una excursió! La idea és quedar a Figaró, que s’hi arriba en renfe, dissabte 17 de setembre de 2011 a les 9h del matí, per no caminar gaire sota el sol i ascendir al Tagamanent. Esperant fer-ho amb el que en diuen “pas de biòleg” i quedant-nos a dinar (cadascú s’endu el seu) no creiem tornar més tard de les 18h. L’excursió es podria fer perfectament en un matí, però la idea és allargar-ho. La tornada es fa a Sant Martí de Centelles, també parada de renfe. Espero que us animeu a venir!

Anuncis

5 responses to “El blog fa un any!

  1. Enhorabona, i que duri!! Malgrat hi ha moments en que costa més posar-s’hi, val la pena anar alimentant el caliu. A més, fixa’t, no ens coneixem, i és com si ens coneixéssim!!

  2. Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!! has fet una feina molt bona!!!!!!!

  3. Enhorabona i per molts anys! Tot i que un bloc com el vostre es manté per motivació pròpia i de ganes no en falten, no deixa de ser complicat mantenir la constància i arribar al primer any de vida. Felicitats per la tasca i a seguir endavant!

  4. Moltes felicitats!!!

    La veritat és que em sorprén que tan sols feu un anyet, a seguir així moooolts anys.

  5. Moltes felicitats i sobretot… a celebrar-ho caminant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s