Vols rebre un correu electrònic cada cop que s’escrigui un nou post?

Aquest blog no s’actualitza de forma diària ni setmanal, ja que l’especificitat dels post fa que es requereixi d’una certa preparació abans de redactar-lo. Tot i que no sempre són cròniques de senders, situació que seria ideal, i que a vegades es compta amb col·laboracions, en molts casos es necessita fer l’excursió i això requereix temps. Desafortunadament no hi ha temps per fer una excursió setmanal, fet que també seria ideal.

Si vols rebre un correu electrònic cada cop que s’actualitza sense necessitat d’haver de visitar el blog freqüentment i amb la possibilitat de no perdre’s cap actualització pots escriure el teu correu electrònic en una casella que hi ha a la columna de la dreta del blog.

A més, també s’ha dotat la columna de la dreta del blog amb altres informacions que no són pròpies de l’autor del blog, però que fan referència al senderisme, al manteniment del medi ambient (indispensable per poder continuar gaudint del senderisme) o/i a la ciència en últim terme. Es creu que aquestes informacions poden ser interessants pels lectors del blog (durant el mes de setembre, després de complir un any s’han rebut 300 visites, un record des de l’inici del blog). Podeu accedir-hi clicant la imatge o el link disponible.

Espero que els canvis realitzats siguin per millorar el blog i fer-lo més interessant per a tothom.

 

A reveure!