Benvolguts lectors,

A principis d’aquest any vaig poder gaudir d’un cap de setmana fabulós al Priorat, concretament a Cornudella del Montsant. El cap de setmana va ser fantàstic per una companyia insuperable i pel paisatge i les possibilitats que el Priorat ens ofereix.

En primer lloc, dir-vos que vam estar allotjades en una casa rural esplèndida, decorada amb un gust inmillorable, exceptuant un quadre d’una habitació el qual era una nena, molt maca, però que feia bastanta por. Resulta que no era la única que ho pensava perquè la nena en qüestió havia donat, fins i tot, per fer bromes en el llibre de visites! Us recomano de debó la casa, molt ben equipada, molt acollidora i els propietaris són de tracte amable i familiar. Si voleu, fins i tot, hi podeu fer una barbacoa. La casa es diu el Molí del pont.

El poble de Cornudella és petit però tenen un celler on és recomanable treure-hi el nas dissenyat per l’arquitecte modernista de Valls, Cèsar Martinell. I a més, també recomano menjar Al Toll on vam menjar per 18€ un menú de cap de setmana cassolà, ben bo i tradicional, a més, són molt del Barça!

El poble de Siurana, situat al capdamunt de les cingleres

També és totalment imprescindible la visita a l’aeri poble de Siurana, que es troba al capdamunt d’unes cingleres on la gent hi practica escalada. Aquest poble és de pessebre i des dalt de la cinglera hi té unes vistes envejables on es pot veure el pantà amb el mateix nom on s’hi pot fer Kayac.

Pantà de Siurana

A banda, us recomano també fer la satisfactòria excursió descrita anteriorment en aquest blog per arribar al capdamunt de la cinglera del Montsant fins arribar al pi de la Carbasseta.

Espero que us animeu a fer aquesta escapada de cap de setmana (moooolt recomanable) i que, si heu anat a petar al blog perquè ja hi pensaveu anar, comenteu si us ha servit la informació o la vostra experiència!

Salut!