“Tot i que no és habitual en aquest bloc, us adjunto una convocatòria per una bicicletada-protesta que s’organitza per conèixer la zona on volen instal·lar el complex Eurovegas. M’ha semblat interessant per conèixer la zona, perquè és una bicicletada popular i per la protesta que representa, tot i que entenc que el complex Eurovegas no només té repercussions sobre l’espai natural, és l’àmbit que ens ocupa en el bloc”

Aturem Eurovegas! Salvem el Delta de Llobregat.
Volem pagesos i no casinos

 Dissabte, 21 d’abril

Organitza: Plataforma Aturem Eurovegas i Aliança per la Soberania Alimentària Catalunya (ASAC-Bcn)

Més informació a: aturemeurovegas.wordpress.com

Us recomano la lectura o si més no, la visualització del mapa de la ubicació aproximada de l’Eurovegas i la seva afectació a la planificació territorial actual. Podeu veure el post aquí.

Bicicletada per la zona on volen instal·lar el complex Eurovegas.

Sortida des de Barcelona (Espai Germentes; compte Borrell amb Consell de Cent)  o Viladecans (estació de la Renfe) a les 11h. I a les 12h de l’estació de Renfe del Prat.

12:30h. Acció en un terreny al costat de les basses de Can Dimoni. Hi haurà un tractor que marcarà unes lletres sobre el terreny. Convocatòria final premsa. 13:30h. Dinar Popular: cadascú s’ha de portar el seu dinar i la beguda pertinent S’oferiran carxofes a la voluntat. Hi haurà dinamització per a infants. A la tarda hi haurà xerrades i possiblement un concert acústic.

Gràcies pel vostre suport i us esperem!

 http://aturemeurovegas.wordpress.com/ http://www.facebook.com/AturemEurovegas https://twitter.com/AturemEurovegas