“Us presento unes activitats interessants que podeu fer aquest cap de setmana 5 i 6 de maig, la primera una gimcana familiar que organitzo al Parc de Torreblanca i, la segona, una bicicletada popular per la llera del riu Besós”

Gimcana familiar de descoberta del Parc de Torreblanca

DISSABTE 5 DE MAIG

No puc descriure l’alegria que em fa publicar aquesta activitat en aquest post de debó, perquè semblen que les paraules il·lusió i alegria es queden curtes per descriure l’emoció que sento!

El cas és que, després de molt treballar, una amiga i jo hem aconseguit que l’Ajuntament de Sant Feliu ens contracti per a realitzar una activitat de sensibilització i de conciència de l’entorn (medi ambient), la veritat és que hem tingut sort perquè la responsable de l’àrea de medi ambient ha estat molt receptiva.

Es tracta d’una activitat lúdica que permetrà a les famílies conèixer un nou espai de joc i natural, les seves peculiaritats i aprendre a respectar aquest tipus d’espais col·lectius.

No us espereu una macroactivitat, però creiem, ara que ja ho tenim dissenyat i amb tota la modèstia que ens correspon, que és una activitat divertida i ideal per passar un dissabte al matí amb la família.  Així que si teniu infants de 3 a 8 anys o coneixeu d’algú que li pugui interessar, podeu apuntar-vos-hi gratuïtament! Només cal que truqueu, cliqueu el link de sota (Telèfon) per trobar-lo.

Ens veiem a l’entrada del parc de Torreblanca que dóna a Sant Joan (on hi ha una esplanada de ciment, una torre de pedra i una espècie de bar).

Si cliqueu els següents links trobareu, el telèfon per inscriure-us i la descripció de l’activitat a la fitxa tècnica on s’explica el funcionament i els objectius de la gimcana.

Us espero dissabte!!!!

****************************************

X bicicletada popular per la llera del riu besós

DIUMENGE 6 DE MAIG

Un any mes torna la Bicicletada, des de Granollers fins a Sant Adrià del Besos resseguint els curs del riu Congost primer, i desprès el Besos fins la mateixa desembocadura en el mar. Clicant aquí podreu veure tota la informació del recorregut, descarregar-vos el fulletó i accedir a les inscripcions. Afanyeu-vos que s’acaben!