Us deixo altra vegada un post que no és una excursió en si, últimament, n’anem escassos! Però si que és una activitat de coneixement del medi natural que trobo que pot ser interessant.

Dissabte 9 de juny de 2012

Sortida guiada a càrrec d’Arnau Mercader (botànic, Universitat de Barcelona) i de Jordi Baucells (zoòleg, Grup de Naturalistes d’Osona/ICHN) i centrada en el coneixement de la flora i de la fauna del sector de serra de Santa Coloma-torrent de l’Espina.

L’assistència és lliure i gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament, a través del telèfon 933 248 582 o de l’adreça electrònica ichn@iec.cat de la Institució Catalana d’Història Natural. En fer la inscripció, cal que doneu el nom i cognoms i el número del DNI. El nombre de places és limitat a 30 assistents.

Lloc de trobada: a les 9,15h a la plaça de Catalunya de Moià. S’anirà amb cotxes particulars fins al punt d’inici de la sortida. Es preveu retornar a Moià a les 13,30 h.

Aquesta activitat s’inscriu en el marc de les Segones Jornades de Prospecció Biològica de Catalunya que organitza la Direcció General de Polítiques Ambientals del Departament de Territori i Sostenibilitat amb la col•laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, la Universitat de Barcelona i la Institució Catalana d’Història Natural.

 *        *        *

Per acabar us recordo que en aquest bloc ja vam penjar un post d’una excursió al Moianès a càrrec d’un dels col·laboradors habituals i que aquest cap de setmana es fa la Caminada Hospitalet – Montserrat a la qual encara esteu a temps d’inscriure-us.

Impossible avorrir-se aquest cap de setmana!!!