Ja tenim dos anyets!!! Ja hem fet les primeres passes en el món blocaire, tenim més visites, més seguidors fidels, més comentaris, més varietat de posts,…

Tot plegat ha estat una experiència engrescadora que de ben segur no acabarà aquí! Però sempre va bé fer una mica d’autocrítica, i és que aquest últim any no hi ha hagut gaire ressenyes d’excursions… sembla estrany no? Una cosa a millorar per l’any que ve!! I a veure si l’any que ve també puc incorporar alguna cosa de les noves tecnologies, no sé si me’n sortiré! Ho provarem.

He de confessar que sóc amant de l’estadística, ja sé, a vegades els números no van bé per a comptar-ho tot (sobretot la qualitat) i per això a vegades distorsionen la realitat, però això no és ben bé culpa del tot dels números, sinó de la interpretació que se’n faci… i no obsessionar-me!!! Així que aquí ve un resum d’aquests dos anys d’Aficionats als senders!!!

L’entrada més vista d’aquest any, precisament, l’excursió de celebració del primer any de bloc, l’ascensió al Tagamanent des de Figaró! Una excursió que us recomano molt per aquesta tardor. I el post més comentat, el meu “poema en prosa” del patiment i la satisfacció viscuda a la caminada Hospitalet-Montserrat. Les entrades de Montserrat en general sempre han tingut molt d’èxit.

Gràcies a tots i totes!!!

Molts ànims i força per seguir caminant!!!!

pd. Aquest any també faré excursió de celebració, ja ho publicaré, serà un cap de setmana de setembre-octubre, quan tothom hagi tornat de les vacances.