A la meva escola de primària no teníem llibres i totes les feines les arxivàvem en un carpesà que, a final de trimestre, enquadernaríem en un àlbum. En el carpesà hi havia separadors per a cada assignatura, però al final, n’hi havia un que es deia “calaix de sastre”, es tractava de l’apartat on hi havia les fitxes vàries, que servien per aprendre i per pensar però que no eren de cap matèria en concret. Doncs això és el post d’avui, està relacionat amb el bloc i amb la seva temàtica però és un poti-poti d’activitats que espero que us animeu a fer i d’informacions que espero que us siguin útils, sobretot pels blocaires.

Doncs bé, resulta que aquest diumenge 21 d’octubre de 2012 al matí es planteja ben actiu, les dues activitats que us proposo cal inscripció prèvia tot i que són gratuïtes. Cliqueu als enllaços per obtenir més informació.

Pels amants de la bicicleta tenim, com cada any, la Bicicletada Popular a la Llera del riu Llobregat, enguany la quarta edició i que recórre de Martorell al Prat de Llobregat. Si necessiteu més infomarció per animar-vos aquí teniu la crònica de l’any passat publicada en aquest bloc (tot i que s’ha de veure si es notarà la crisi). Per motius de la previsió meteorològica, la bicicletada s’ha ajornat a diumenge 28 d’octubre, igualment, si hi voleu anar no us adormiu perquè els que vam reservar plaça per diumenge 21 se’ns manté.

També hi ha la possibilitat de fer una visita guiada al parc de Torreblanca, un parc ple d’història i de peculiaritats naturals. Per a més informació i inscripcions:  93.256.22.20 (de 9 a 14h i de dll a dv) i activmuseuciencies@bcn.cat

Després de les recomanacions d’activitats, m’agradaria donar a conèixer un article que he rebut titulat “consells jurídics per a blocs” escrit per Alejandro Touriño que, tot i que ja sabem que aquí tots som amics és interessant de llegir. He de dir, però que desconec la professionalitat de l’autor o de la font. En definitiva diu, que si no tenim consentiment de l’autor, no podem utilitzar els seus escrits o fotografies, tot i que socialment està acceptat el dret a cita. Aquí podríem encetar un interessant debat! Què en penseu? Quines mesures utilitzeu?

I, finalment, comentar que he superat les 10.000 visites. Sé que en dos anys de bloc no són gaires, i que hi ha blocs que en un any ja em superen. Però a mi em fa molta il·lusió! Aquí teniu una imatge on abunden els nous (després vaig haver de marxar a treballar i ja no vaig poder captar el moment dels números rodons).