Us faig un post ràpid per comentar-vos dues coses. Una, és que un company blogger ha publicat tot un recull de recomanacions per anar a la muntanya que segurament us pugui interessar. El material, les accions preventives,… etc El seu bloc s’anomena “Paisatges i jardins” i tracta sobre arbres monumentals, jardins històrics, parcs… i altres curiositats d’aquest tipus. He de dir, que en realitzar excursions de no gaire dificultat, jo no duc tantes coses a la farmaciola i potser no duc un equipament tan tècnic, tot i que amb el temps vaig millorant en aquest sentit. No està de més llegir-s’ho per si ens dóna idees per a la propera sortida. Podeu llegir el seu post aquí.

Per altra banda, demanar-vos un favor per al meu projecte de fi de postgrau. Si sou majors de setze anys i sou d’Hospitalet de Llobregat, us demanaria que responguéssiu l’enquesta online que trobareu clicant el següent link: http://www.surveymonkey.com/s/MJ7TTCD

D’altra manera si coneixeu a algú que reuneixi aquestes condicions, us agrairia molt que li féssiu arribar. En necessito un centenar i de moment en tinc 45! Jejeje Moltes gràcies!

Demà tindreu post normal amb una proposta d’escapada molt agradable!

Fins demà!!!