Sí, sí, heu llegit bé 291m…

L’excursió que us presento avui és un cim ideal per a infants i famílies, la satisfacció d’assolir un cim i veure unes vistes esplèndides es fa notòria sobretot perquè és de molt fàcil ascensió i de poca durada.

El Montsianell
Ja podeu veure lleugerament el Santo Cristo al capdamunt del Montsianell

De totes maneres el desnivell és acusat, encara que apte per a tothom, fet que ens indica que realment estem pujant un cim (sinó la satisfacció no seria la mateixa). Així que és la combinació perfecta d’excursió fàcil, però alhora molt satisfactòria per les seves característiques. Pels que som més grans o ja iniciats en l’excursionisme, és una excursió ideal per fer un mal dia meteorològic (com va ser el cas) que no et permet arriscar-te a fer una excursió més llarga o una excursió matinal d’un dia de relaxació.

Fitxa Montsianell

El més destacable de l’excursió: unes vistes espectaculars del Delta de l’Ebre i la serra del Montsià i un “Santo Cristo”, com diuen a la zona, extraordinàriament impactant que es troba imponent al capdamunt del cim.

Vistes des del Montsianell

El més difícil és arribar el cotxe fins a l’inici de l’excursió, així que us passo un mapa del google maps amb els inicis indicats.

Podeu descarregar i imprimir la crònica clicant en el següent enllaç: El Montsianell

Si passeu uns dies prop d’Amposta, animeu-vos a pujar al Montsianell!!! Ja m’explicareu com us ha anat i si us han servir les indicacions! Els què hi heu anat, us va agradar??

Santo Cristo
Al seu peu amb una pintada de graffitti: “El meu cost, milers de vida del tercer món”