Si quieres ver el post en castellano, clica al “google traductor” de la derecha y selecciona el idioma (castellà), después marca Visualitza: traducció también en la derecha.

Per si em faltés la feina… M’he apuntat a una nova iniciativa bloggera!!! I a més, faig cameos ue! Teniu tots els cameos al peu de blog (a sota de tot) i l’últim enllaçat aquí.

La xarxa no en va curta d’iniciatives que permeten crear vincles entre blogs i diferents formes d’interacció. A la nova iniciativa que m’he apuntat s’anomena “Blogger traveller” i ho organitza un blog que no coneixia de res, es tracta de Mi dulce melcotón, un blog de manualitats, decoració, formes de teixir… que últimament estan molt de moda i han causat furor entre la joventut retornant algunes velles i belles arts, però amb una mica més de modernisme.

La iniciativa s’anomena Blogger Traveller i té com a objectiu principal, a banda del de crear xarxa bloggera, el de donar a conèixer les particularitats de la ciutat on vivim. He tingut certs dubtes sobre si la participació en aquesta iniciativa encaixava amb el blog… i també sobre quina ciutat escollir, ja sé que sóc d’Hospitalet, però si hagués estat per mi hagués escollir Catalunya sencera i hagués posat excursions relacionades amb el tema. Però bé, al final m’he llençat a la piscina, hi participo! i ho faig d’Hospitalet!

BloggerTraveller Hospitalet

Així que el dia que publiqui, poc tindrà a veure amb el senderisme! Es podria colar com a… turisme??

El funcionament d’aquesta iniciativa és gairebé idèntic al que utilitzaven Els fogons de la Bordeta en el seu projecte la recepta del 15 i la gràcia és que, el més segur, ells no es coneguin! En part malauradament  tot i que ho entenc i ho respecto, la recepta del 15 es va acabar aquest desembre del 2012, per massa èxit, en podríem dir, la gestió que duien a terme era brutal, però afortunadament podem seguir gaudint d’un blog exquisit i de les receptes del 15 dels dos anys que va durar el projecte que de ben segur no ens les acabarem!

Pels que no ho sapigueu us explico com va. Cada mes se’ns proposarà una paraula, concepte etc el qual haurem de lligar amb la nostra ciutat escollida i publicar un post. De moment hi participen 47 blogs, la majoria d’espanya, d’aquí la citació inicial sobre l’idioma; podeu veure la llista de participants aquí. Aquests blogs publicaran sobre la temàtica proposada i la seva ciutat el dia 15 de cada mes.

Si us hi voleu apuntar, sempre esteu a temps de donar-nos a conèixer una nova ciutat! I si veieu posts estranys sobre la ciutat d’Hospitalet, no us espanteu!