Avui un post ràpid, però una proposta molt emotiva per aquest cap de setmana que ens escriu una col·laboradora del blog.

Hola!

Avui us vull proposar una iniciativa solidària sorgida d’una família amb molta força i empenta que amb el seu exemple ens ensenyen dia a dia el significat de molts valors que sovint són més fàcils de dir que de fer: esperit de superació, valentia, fermesa, energia, fraternitat i un llarg etcètera. 

Ara fa uns anys l’Alèxia, una nena de les Corts, va patir leucèmia i malgrat les ganes de viure i tot el seu esforç no va poder superar la malaltia. Família i amics de la nena han volgut rendir-li homenatge alhora que recullen fons per a la investigació d’aquesta malaltia que aniran a parar íntegrament al grup de recerca “Càncer del Desenvolupament” del Hospital Sant Joan de Déu. Cal recordar que el càncer infantil és la primera causa de mort entre els nens i nenes de 5 a 14 anys. És per això que han organitza’t una caminada solidària per Collserola. L’excursió tindrà lloc el proper dissabte 9 de Març i cal fer-hi una inscripció prèvia.

Podeu trobar tots els detalls de la ruta, lloc i hora de trobada i explicació més detallada de la iniciativa en la següent web:

http://nodeixisdecaminar.wordpress.com/

 Perquè no volem que deixis de caminar, que hi ha millor que col·laborar en una iniciativa tan admirable estirant les cames?

La família i amics de l’Alexia ens emocionen i és per això que animem als lectors d’aquest blog a participar-hi de la manera que es prefereixi!