I aquí l’actualitat sobre el medi ambient i el senderisme!

Per tercer any consecutiu, s’ha organitzat l’hora del planeta en la qual s’acorda apagar tots els aparells i llums per tal de propiciar un descans al nostre sobreexplotat planeta. La iniciativa és promoguda per l’organització ecologista WWF i es durà a terme demà dissabte 23 de març de 20:30 a 21:30h. Només espero i desitjo que tots els actes promocionalsque es realitzen per l’ocasió i que són mostrats en el vídeo de la web no gastin més llum que un dia normal de tal manera que en fer balanç l’hora del planeta no serveixi de res.  Pel cercador podreu trobar els actes relacionats amb la vostra ciutat escrivint l’hora del planeta 2013 i el nom de la vostra ciutat. Esperem que hi pugueu col·laborar!

També dir-vos que, un any més, realitzem la gimcana de descoberta al Parc de Torreblanca, una gimcana lúdica en el qual les famílies poden conèixer els elements històrics i ecològics del parc més enllà de la zona dels gronxadors amb l’objectiu de potenciar la consciència de pertinença dels espais públics i l’observació i respecte cap el nostre entorn. Estem molt contentes de tenir una segona oportunitat, esperem que hi hagi inscripcions i així doncs esperem també que les famílies acabin molt satisfetes! Es realitzarà dissabte 6 d’abril de 16 a 18h, és una activitat gratuïta, però cal d’inscripció prèvia.

També us faig saber que actualment participo en un altre projecte dedicat a l’educació ambiental, el centre de la platja, situat a la platja del Somorrostro, sota el passeig marítim, davant de l’Hospitalet del mar, entre els restaurants de Ca la Nuri i l’Arenal, i m’he sorprès de les activitats que oferim! Us deixo aquí el link per descarregar-vos la programació. Totes les activitats són gratuïtes, però necessiten d’inscripció prèvia.

I per últim, dir-vos que el trimestre passat es va publicar el primer volum de la col·lecció “Senders de Catalunya”, es tracta deGR11, sender dels pirineus” d’Alfons Barceló publicat per Cossetània. El llibre serà presentat també el 29 de març, el divendres que ve, en el programa medi ambient de tv3 que teniu als enllaços d’aquest blog.