Les cascades del Rhine

Evidentment una visita a Zürich no és el mateix sense veure les cascades del Rhine, tot i que són més petites del que podem imaginar són realment molt espectaculars.

Cascades del Rhine

S’hi arriba fàcilment en tren i un cop es baixa a l’estació es pot caminar fins a peu del llac. Aquí veureu el final de la cascada i el vaixell de la gent que paga per veure-ho tot de més a prop; amb una mica de sort també u mullareu una mica. L’opció gratuïta és pujar i donar la volta per darrera la cascada mitjançant un agradable pont (no vertigen ni problemàtiques semblants), arribarem fins a l’altra banda on podem veure la cascada en tota la seva esplendor.

IMG_4241

Evidentment us recomanem visitar Suïssa fora dels mesos freds de tardor i hivern i, fins i tot, ben passat el maig… igualment endueu-vos un cangur per la pluja i un bon polar pel vespre. Podeu consultar la resta d’articles sobre Suïssa aquí.

One response to “Les cascades del Rhine

  1. M’hi vaig passar quan era jove. Recordo que hi havia una caseta amb uns vidres de color on podies fer la foto com si la teva càmera li haguessis posat un filtre de color, ja et dic que fa molt de temps d’això, avui en dia amb els filtres de les aplicacions ha quedat superat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s