També conegut com el salt de la rierada o la cascada de Molins és l’oportunitat de banyar-se en un gorg prop de l’àrea metropolitana.

Us descric aquí l’opció d’excursió curta, fàcil i agraïda, però us deixo més endavant també el link amb la descripció d’una excursió des de Molins de Rei.

wp-1595709776689.jpg

L’excursió que us presento avui és curta, planera, bastant ombrívola i té un final feliç: un petit gorg!

Cal dir però, que si us espereu un gorg d’aigües cristal·lines, amb tons blavosos, paradisíac i sense ningú, aquest no és el vostre gorg, estem molt a prop de l’àrea metropolitana i l’entorn natural que tenim és el que és. Alguns dies, pot ser que hi hagi força gent i que hi freqüentin famílies amb gossos que els deixen anar solts. Malgrat això, per nosaltres, és un gorg per a repetir, és una excursió agraïda, el gorg no és profund així que és ideal per als més petits i, nosaltres el considerem un espai natural privilegiat del Baix Llobregat! Per altra banda, tinc una amiga que va estudiar la qualitat de l’aigua de la riera durant el seu treball final de carrera i la puntuació que li va sortir és de 3/5 la qual, tenint en compte la proximitat de la riera als nuclis urbans, és una qualitat bastant bona.

wp-1595709775817.jpg
wp-1595709777029.jpg
Fitxa Molins

Un cop deixeu el cotxe, heu de creuar el pont i agafar un sender que surt inmediatament a l’esquerra i que segueix la direcció del curs de la riera. No té pèrdua, l’heu de seguir en aquesta direcció en tot moment. No cal que creueu la riera fins que arribeu a la resclosa, quan aleshores, per arribar al gorg, si que potser us haureu de mullar els peus.

Us deixem amb algunes fotografies del recorregut:

Per a fer l’excursió llarga podeu clicar aquest link.

Si us interessa sortir per aquesta zona podeu consultar el que tenim penjat al blog del Baix Llobregat i del Barcelonés. També ens podeu seguir a l’instagram @la_vida_amb_dues_mes on tenim altres propostes de sortides i activitats familiars.

Esperem que us agradi!!!