En aquesta ressenya s’inicia l’excursió des de la casa de colònies però també restaurant o casa per estades de cap de setmana per a famílies anomenada Cal Candi. Era una casa de colònies correcte, però amb un menjar una mica insuficient pels infants, però en canvi molt bo pel cap de setmana (que per cert, comparteix menjador Restaurant – Casa de colònies). De totes maneres, si es decideix no fer l’excursió des de Cal Candi, es pot aparcar el cotxe a l’inici del poble i fer el recorregut des d’allà (minut 25).

És recomanable dur un picnic, cantimplora plena, capelina per si plou i roba d’abric per quan parem, però també samarreta de màniga curta per quan caminem. A més, si cal, durem una farmaciola. Cal recordar que quan fem una excursió no hem d’anar amb presses però tampoc massa lents i hem de gaudir tan com puguem de la natura. Si anem amb infants cal motivar-los amb els elements naturals de l’entorn, fer-los responsables de la ressenya … El temps és aproximat, perquè és una excursió que està calculada a temps d’infant (de 8 a 15 anys), però és una excursió molt bonica també per adults. 

En el següent enllaç trobareu un document en pdf amb la descripció de l’excursió: Vilada – Castell del Roset – Vilada

Si aconseguiu pujar al Castell del Roset haureu arribat al punt més alt de la ruta, esteu a 1025m d’alçada!!! Haureu pujat des de la casa uns 300m.

 Podem jugar a veure qui veu més senyals grogues i blanques. Les senyals que indiquen que és un petit recorregut (PR), en canvi, si veiem blanques i vermelles serà un gran recorregut (GR). Per més informació sobre les indicacions cliqueu aquí

 

Per més informació: Castell del Roset i Vilada

 Moltes felicitats a tots!!! Espero que l’aventura us hagi agradat!!!