Cal Candi – Vilada – Castell del Roset

En aquesta ressenya s’inicia l’excursió des de la casa de colònies però també restaurant o casa per estades de cap de setmana per a famílies anomenada Cal Candi. Era una casa de colònies correcte, però amb un menjar una mica insuficient pels infants, però en canvi molt bo pel cap de setmana (que per cert, comparteix menjador Restaurant – Casa de colònies). De totes maneres, si es decideix no fer l’excursió des de Cal Candi, es pot aparcar el cotxe a l’inici del poble i fer el recorregut des d’allà (minut 25).

És recomanable dur un picnic, cantimplora plena, capelina per si plou i roba d’abric per quan parem, però també samarreta de màniga curta per quan caminem. A més, si cal, durem una farmaciola. Cal recordar que quan fem una excursió no hem d’anar amb presses però tampoc massa lents i hem de gaudir tan com puguem de la natura. Si anem amb infants cal motivar-los amb els elements naturals de l’entorn, fer-los responsables de la ressenya … El temps és aproximat, perquè és una excursió que està calculada a temps d’infant (de 8 a 15 anys), però és una excursió molt bonica també per adults. 

En el següent enllaç trobareu un document en pdf amb la descripció de l’excursió: Vilada – Castell del Roset – Vilada

Si aconseguiu pujar al Castell del Roset haureu arribat al punt més alt de la ruta, esteu a 1025m d’alçada!!! Haureu pujat des de la casa uns 300m.

 Podem jugar a veure qui veu més senyals grogues i blanques. Les senyals que indiquen que és un petit recorregut (PR), en canvi, si veiem blanques i vermelles serà un gran recorregut (GR). Per més informació sobre les indicacions cliqueu aquí

 

Per més informació: Castell del Roset i Vilada

 Moltes felicitats a tots!!! Espero que l’aventura us hagi agradat!!!

3 pensaments sobre “Cal Candi – Vilada – Castell del Roset”

 1. hola soc dolors de avia me agrada visitar les fonts , aquet disapta tarde he anat aveure la font
  del sofra pro no le trovat , iaviestat alguna vagade , ho volia mira al ordinado pro no anse ges
  inteto apendren , soc retirade per la edat ,sios ariba discolpeu faltas i tot plegat.

  dolors . 3–12–2011

  M'agrada

  1. Molt bé que una àvia s’animi amb les noves tecnologies!!!! Molt valenta vostè!

   Doncs per arribar a la font del sofre es pot sortir des de la carretera just abans d’arribar a Vilada on hi ha un cartell que posa Castell del Roset. A la crònica d’aquest post hauria de seguir les explicacions del minut 25 al minut 45, tot i que és ben possible que la font sigui difícil de trobar i que es trobi amagada en el torrent. De fet, no recordo veure una font físicament visible.

   L’altra opció seria preguntar-ho al poble o a la pròpia casa de Cal Candi on a vegades tenen informació d’excursions.

   La que si que és visible del tot i treu aigua és la font de l’arç. De tota manera tampoc és d’espectacular bellesa, sinó que la bellesa és degut a la natura que envolta tot aquest recorregut.

   Bona sort!!!!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s