Es tracta d’una curta passejada molt adequada per als més petits de la família, perquè inclou un joc i és planera, fàcil i curta.

El primer tram es tracta de seguir el recorregut de l’arborètum on podreu conèixer diferents espècies de plantes i arbres, podreu llegir diferents informacions sobre la cacera de bruixes i els bandolers de Viladrau i podreu fer el joc de trobar 14 ombres de bruixa (algunes molt fàcils i d’altres, no les vam aconseguir veure). Després de fer el recorregut de l’arborètum us recomanem seguir fins la font de l’oreneta.

El recorregut total és de 600 metres (només anada).

A continuació us detallem el recorregut:

Iniciem el passeig al carrer Torreventosa on hi ha un espai per deixar el cotxe en les coordenades 41.84587510345326, 2.3927713869620644

Seguim les indicacions de l’Arborètum. Al llarg del recorregut trobareu, també, les fonts de Can Jep Sabaté i de l’Erola.

Un cop acabat el recorregut de l’Arborètum, cal que seguiu per la vorera de la dreta, creueu la rotonda, passeu per darrere d’una masia (us quedarà el pàrquing d’autocaravanes a la dreta) i creueu un rierol.

Després cal que seguiu les indicacions a la font de l’oreneta que es trobaran en un sender que surt a mà dreta.

Us deixem amb l’enllaç del nostre wikiloc.

Trobareu més propostes en el nostre instagram @la_vida_amb_dues_mes i concretament clicant #duesmesalmontseny